ΑΡΧΙΚΗ

Καλώς ήρθατε στη ιστοσελίδα του παραδοσιακού ξενώνα “Λείβηθρον Ρόδων”.       Ο παραδοσιακός μας ξενώνας είναι ανακατασκευή παλαιάς Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής κατοικίας, που κτίστηκε το 1790 και βρίσκεται στο χωριό Ροδολίβος του νομού Σερρών, στην σκιά του χρυσοφόρου Όρους Παγγαίο. Μόλις 8 λεπτά απο τόν Τύμβο Καστά Αμφίπολης,το Σπήλαιο Αληστράτης,Το φαράγγι του Αγγίτη ποταμού.

Είναι χτισμένος με παραδοσιακές τεχνικές, εξ’ ολοκλήρου από ξύλο καστανιάς και πέτρα, μέσα στο διατηρητέο χωριό, με τα όμορφα Μακεδονίτικα και νεοκλασικά κτήρια, τα παλαιά καπνομάγαζα και τα στενα δρομάκια. Περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στα 2 υπέροχα διαμερίσματα με πλήρη επίπλωση (κρεβατοκάμαρα, κουζίνα,σαλόνι με τζάκι,) ή στην σουίτα μας που διαθέτει επιπλέον δύο κρεβατοκάμαρες, σαλόνι με τζάκι , μεγάλη TV, ηχοσύστημα με συλογή δίσκων και DVD , βιβλιοθήκη, τζακούζι .

Στα μπαλκόνια του ή στον  κήπο μπορείτε να απολαύσετε το καφεδάκι σας, ή ακόμα να ψήσετε στον παραδοσιακό φούρνο ή την ψησταριά και να φάτε στο μεγάλο μοναστηριακό τραπέζι κάτω από το άνετο κιόσκι (32 τ.μ.)
Φιλικά

Δημήτρης Ρούδας

Τελευταία Ενημέρωση (Τετάρτη, 01 Οκτώβριος 2014 19:31)


       Κρατήσεις Online

logo-boc2